punainenkulma
tricolme
etusivule tricolme oy palvelut kuvia yhteistyössä usein kysyttyä yhteystiedot liput
tricolme
   
 

Talopakettien asennus

Talopaketin asentaminen on tärkeä lenkki pientalorakentamisen asiakaspalveluketjua.

Asiakkaan ensimmäinen konkreettinen kosketus tilaamaansa talopakettiin tapahtuu talon elementtien asennuksen alkaessa. Osaava asiakaspalveluhenkinen asennustiimi on tärkeä osatekijä onnistuneen projektin alulle saamiseksi. Tricolmen asentajat palvelevat asiakkaitaan ripeästi ja luotettavasti.

Asiakastyytyväisyyttä kartoittanut tutkimus antoi Tricolmelle erinomaiset arvosanat henkilöstön toiminnassa, aikataulujen pitävyydessä, joustavuudessa ja luotettavuudessa. * *Johanna Hansen - Developing Marketing Planning Throught a Customer Survey - 2006. a Case Tricolme Ltd.

Kansainväliset asennukset

Tricolmen kanssa on mutkatonta asioida, sillä asentajilla on hyvä kielitaito, vahva kokemus asennustyöstä ja aito halu palvella.

Tricolme tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukasta osaamista ympäri pohjoista Eurooppaa. Henkilöstölogistiikka vientikohteisiin, asennustyö ja tyytyväiset asiakkaat ovat erikoisalaamme. Organisoimme asennusryhmän kohteeseen sovittuna ajankohtana ja toimimme sovitun aikataulun mukaisesti. Asennusryhmän logistiikka, asentajien majoituspalvelut ja autonosturit vientikohteissa järjestyvät kokemuksella. Viimeistelty, itsenäinen ja omatoiminen asennuspalvelu takaa tyytyväisen yhteistyön sekä vapauttaa energiaa projektin muille osapuolille.

 

Oy Tricolme Ltd. | Virusmäentie 27 | 20300 Turku | puh. 040 502 9602 | puh. +49 17 6376 83996 | tricolme@tricolme.fi
© 2007—2011 Oy Tricolme Ltd.
suomeksi auf deutch